Profil

På basis af mere end 30 års erfaring med politiske beslutninger på markedet for bredbånd og mobil tilbyder jeg uafhængig politisk rådgivning om bl.a. konsekvenserne af digitalisering samt bedre dækning med mobil og bredbånd.

Min tilgang


Jeg arbejder systematisk for at nå de mål, der er aftalt. Jeg er et åbent menneske og har stor respekt for fællesskabet i et projekt.


Jeg tager udgangspunkt i den direkte kontakt med beslutningstagere, virksomheder, borgere og andre aktører, når der skal skaffes bedre resultater.

  • Politisk rådgivning
  • Lokal organisering
  • Præcis kommunikation
  • Effektiv kampagne
  • Lokale kurser
  • Solid ansøgning

Jeg har været involveret i alle led i beslutningsprocessen i virksomheder og offentlige myndigheder, når det gælder udrulning af infrastruktur til bredbånd og mobil. Uden at være teknisk ekspert kan jeg på neutral basis bistå med at skaffe bedre dækning med bredbånd og mobil i lokalområder med svag kommerciel interesse fra leverandørerne.

Min baggrundÅrgang 1955, Cand.scient.pol 1982. 10 år i centraladministrationen samt fire år i EU's ministerråd på tele og it området. 18 års public affairs arbejde i stabsfunktioner ved TDC's direktion frem til 2015.


Fra maj 2016 ejer af og chefkonsulent i Henso Consult.

HENNING SØRENSEN

CHEFKONSULENTKONTAKT MIG

Valmueengen 20, 4130 Viby SJælland

  Tel: +45 21 49 88 09

PROFIL

På basis af mere end 30 års erfaring med politiske beslutninger på markedet for bredbånd og mobil tilbyder jeg uafhængig politisk rådgivning for at skaffe bedre dækning i lokalområdet.

© Copyright 2015. All Rights Reserved.